Evaneos maakt ook reizen op maat in Nederland

Het Kroatische eiland Rab.

Het Kroatische eiland Rab.

“Reizen op maat”, dat is de formule van Evaneos. De Reismarktplaats breidt zijn werkterrein nu ook met Nederland. Het bedrijf – een intermediair voor reisbureaus die volledige (al dan niet op maat gesneden) vakantie-arrangementen aanbieden – begon in Frankrijk, maar heeft inmiddels sites in het Spaans, Duits, Engels en het Italiaans. Dankzij een investering van zo’n 22 miljoen dollar wordt deze internationale expansie mogelijk. Tot nu toe doen 650 partners mee uit 150 landen. Nu wil Evaneos ook websites gaan opzetten in Nederland, Denemarken en Zweden en op de lange termijn in de VS.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.