Finse saunaworkshop voor beginners in Finlantis

Genieten van de sauna kun je leren, tijdens een workshop in Finlantis.

Genieten van de sauna kun je leren, tijdens een workshop in Finlantis.

Heb je altijd al eens een sauna willen proberen, maar geen idee waar je moet beginnen? Dan is een saunaworkshop misschien wel wat voor jou. Finlantis staat helemaal in het teken van de Finse saunatraditie. In de saunaoase is veel hout verwerkt dat rechtstreeks uit de Finse bossen komt. Berkenapplicaties op de muren, riet en een Scandinavische schuilhut met vuurplaats nemen bezoekers mee op reis naar de poolcirkel. Ook de typisch Finse saunaregels zijn een vast onderdeel van het Finlantis-concept.

Kennismaken
“We hebben bijvoorbeeld geen saunaklok. Elke gast moet naar zijn eigen lichaam luisteren”, vertelt bedrijfsleider Thomas Lamers over de Finse traditie. “We laten nieuwe gasten graag kennis maken met de saunatraditie uit het hoge noorden.” Op donderdag 12 mei wordt er vanaf 17:30 uur bovendien een workshop voor beginners gehouden, waarbij een wellnessexpert van Finlantis de saunaregels uitlegt. De groepsworkshop duurt drie uur en is inclusief welkomstdrankje, een peeling in het stoombad, een introductie in de sauna met gekleurd licht en een opgieting in de Tapatuma-sauna. Deelname kost 23 euro per persoon. Niet vergeten: badjas, twee of drie handdoeken en slippers (tegen betaling ook ter plaatse verkrijgbaar).

Meer informatie en reservering via 0049(0)2157 / 895 95 70.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.