Hoe maak je van een iPhone een Go Pro?

Een band om de iPhone voor je buik te hebben en zo te filmen.

Een band om de iPhone voor je buik te hebben en zo te filmen.


Je kunt van je iPhone een Go Pro-vervanger maken als je een aantal bevestiging- en beschermmiddelen aanschaft. Dat kan je een boel geld uitsparen, want ook de goedkoopste Go Pro zul je toch niet onder de 200 euro in de winkels vinden en de duurdere modellen kosten twee keer zo veel.

Gezegd moet worden dat de Go Pro natuurlijk altijd een streepje voor blijft houden omdat het apparaat speciaal als action-cam is gemaakt en dus: kleiner, steviger en beter beschermd is. Maar toch is het zonde om zo’n camera aan te schaffen voor een paar keer gebruik per jaar. Dus bijvoorbeeld alleen om je ski-avonturen en je surf-belevenissen vast te leggen.

Wat je nodig hebt zijn:

  • Een Chest Mount om alles voor je te filmen (bijvoorbeeld bij je afdaling)
  • Een bevestiging van de iPhone op je helm (bij skiën of mountainbiking)
  • Een waterdichte box om de camera in te doen.

In dit artikel staan links naar Amerikaanse webshops waar je deze artikelen kunt kopen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.