De honeymoonbestemmingen voor een lang huwelijk

Wil je genieten van een luxe huwelijksreis? Dat kan met Secret Escapes.

Wil je genieten van een luxe huwelijksreis? Dat kan met Secret Escapes.

Als je getrouwd bent wil je dat graag vieren. Een goed begin is het halve werk. Ook wat betreft het huwelijk! Daarom kiezen veel newly weds voor een schitterende huwelijksreis naar een prachtige plek. De mooiste stranden en meest luxe hotels: celebrity’s spenderen soms meer dan een gemiddeld jaarsalaris aan hun honeymoon. Maar garandeert zo’n huwelijksreis ook een geslaagd huwelijk? Bij onderstaande celebrity-koppels leek het in ieder geval zeker te helpen!

Bahama’s – Cindy Crawford en Rande Gerber – 18 jaar getrouwd
Topmodel Cindy Crawford en haar echtgenoot Rande Gerber trouwden alweer bijna twintig jaar geleden in de One & Only Oceans Club op de Bahama’s. De tropische eilandengroep is één van de meest populaire honeymoonbestemmingen ter wereld. Wist je dat je er zelfs een replica van de beroemde tuinen van Versaille kunt vinden? Ideaal voor romantische huwelijksfoto’s. Ook Penelope Cruz en Javier Bardem brachten hun wittebroodsweken door op de Bahama’s, in het Stella Maris Resort. Zij zijn pas zes jaar getrouwd, maar dat is een eeuwigheid voor celebrity koppels!

Montecito, Californië – Julia Roberts en Daniel Moder – 14 jaar getrouwd
Tijdens hun huwelijksreis trokken actrice Julia Roberts en haar echtgenoot Daniel Moder zich terug in Montecito, een plaatsje nabij Santa Barbara in Zuid-Californië. Op de slordige 200 hectare van de San Ysidro Ranch genoten de tortelduifjes van een romantische zonvakantie. De San Ysidro Ranch biedt huisjes en suites die uitgestrekt langs de rivier in het wijngebied liggen, compleet met eigen terras, hottubs, openhaard en antieke meubels.
Al sinds de jaren 50 vieren kersverse echtparen hier hun huwelijksreis. John F. Kennedy en Jackie O. genoten er destijds ook in alle rust en stilte van een ontspannen huwelijksreis.

Bora Bora – Nicole Kidman en Keith Urban – 10 jaar getrouwd
Hoe kan het ook anders? De Australische actrice Nicole Kidman en haar Nieuw-Zeelandse man Keith Urban kozen voor hun honeymoon uiteraard voor een eiland in de South Pacific. En wat is dan mooier dan Bora Bora? In het St. Regis genoot het stel alweer tien jaar geleden van de eigen butler-service, een privéstrand (zonder paparazzi) en een exclusieve spa. Even helemaal met z’n tweetjes volledig ontzorgd op een tropisch eiland was in ieder geval al genoeg voor een decennium aan huwelijk!

Seychellen – Salma Hayek en Francois Henri Pinault – 7 jaar getrouwd
Oké, zeven jaar is nog lang niet ‘tot de dood ons scheidt’, maar het is een begin! En dat allemaal dankzij de Seychellen; een eilandengroep in de Indische Oceaan die zeer populair is als honeymoonbestemming onder beroemdheden. En als het goed genoeg is voor Salma Hayak en haar man, dan is het ook goed genoeg voor jou, toch? Het exclusieve North Iceland Resort was eveneens de huwelijksreislocatie van George Clooney en zijn Amal én van het Britse koninklijk paar William en Kate! Het North Iceland Resort is alleen bereikbaar per helikopter, maar dan heb je wel wat: een prachtig huwelijk.

Italië – Mark Zuckerberg en Priscilla Chan – 4 jaar getrouwd
Blijven jij en je kersverse echtgenoot liever in Europa? Grote kans dat jullie kiezen voor Italië! Ook Facebook-oprichter Mark Zuckerberg en zijn vrouw Priscilla Chan kozen voor Italiaanse romantiek. Hun huwelijksreis ging naar boetiekhotel Le Sirenuse aan de pittoreske kust van Amalfi, een voormalig vissersdorp ten zuiden van Napels. Steek jij ook je duimpje omhoog voor Italiaanse wijn, een prachtig landschap of een boottochtje over zee? Like voor Italië!

Korting
Zwijmel je al weg? Dan hebben we goed nieuws voor je! Deze hotels zijn niet alleen voor celebrity’s of mensen met een grote zak geld weggelegd. Met Secret Escapes boek je luxe hotels over de hele wereld met kortingen tot wel 70 procent. Laat je inspireren op de website en wie weet wordt jij deze zomer als verwelkomd in een prachtig hotel.

No Responses

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.