Doe mee met de 25e editie Fietsvierdaagse Steenwijk

De inschrijving voor de 25e editie van de Fietsvierdaagse Steenwijk is geopend.

De inschrijving voor de 25e editie van de Fietsvierdaagse Steenwijk is geopend.

Fietsfanaten kunnen dit jaar meedoen met een bijzondere editie van de Fietsvierdaagse van Steenwijk. Het is namelijk de 25e keer is dat de vierdaagse verreden wordt. Van 21 t/m 24 juni organiseert RTV Steenwijk opnieuw de Fietsvierdaagse van Steenwijk. Via de website kunnen deelnemers zich inschrijven.

Drie Nationale Parken
De routes van deze jubileumeditie van de vierdaagse gaan dwars door de drie Nationale Parken Dwingelderveld, Drents-Friese Wold en Weerribben-Wieden. Natuurlijk ontbreekt ook Giethoorn niet in de route. Er is zelfs een Hollands Venetië dag. Iedere route heeft deze editie zijn eigen thema.

Routes
De Dwingelderveldroute leidt de fietsers over de Drentse Heidevelden. Van de heidevelden is het eenvoudig sfeerproeven in de Drentse brinkdorpen tijdens de route door het Drents-Friese Wold. In Weerribben-Wieden gaan de routes langs de drijvende veenlanden en moerasbossen van de Weerribben. In de romantische waterdorpen Giethoorn en Belt-Schutsloot trotseren de fietsers de karakteristieke bruggetjes langs de vele grachtjes. Kortom een grote variëteit in de routes deze editie.

Programma
De deelnemers aan de Fietsvierdaagse ontvangen onderweg versnaperingen. Iedere avond is er bij terugkomst een muzikaal omlijstend programma. De traditionele Bingo-avond is voor terugkerende deelnemers inmiddels traditie. Adressen voor een overnachting staan op de website of op waterreijk.nl. Deelnemers die zich vooraf inschrijven betalen € 11,-

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.