Portland praat nu Nederlands

De app van Portland.

De app van Portland.

Op TravelPortland.nl kunnen toeristen die een bezoek aan Portland plannen terecht voor informatie over bezienswaardigheden, festivals, restaurants en nog zoveel meer. Nu is deze website ook beschikbaar in het Nederlands. Bovendien is de gratis Travel Portland App (Engels) geüpdate. Zo wordt het plannen van je reis naar en in Portland nog gemakkelijker. Verkrijgbaar in iTunes en Google Play.

Portland Farmers Market viert 25 jarig bestaan
Om te vieren dat Portland Farmers Market 25 jaar bestaat worden er op deze markten verschillende activiteiten georganiseerd. Bovendien wordt het allereerste kookboek gelanceerd met 100 recepten geïnspireerd op de seizoensproducten uit het noordwesten van Amerika. Vanaf woensdag 25 mei is het kookboek te koop op de markt of het kan hier online besteld worden. Bekijk deze video met meer informatie over de georganiseerde activiteiten dit jaar.

Vier de zomer in Portland met deze evenementen
Ga bijvoorbeeld naar een muziekfestival op wel een hele bijzondere locatie, namelijk de Oregon Zoo, er zijn van juni t/m september meerdere concerten. Of ga naar het Waterfront Blues Festival langs de Mississippi River met als hoogtepunt spectaculair vuurwerk op de feestdag July 4th. Ben je een bierliefhebber? Bezoek dan het Oregon Brewers Festival, het grootste bierfestival in Noord-Amerika voor onafhankelijke bierbrouwers, inclusief brouwers uit Nederland en België. In augustus kan je naar de 15e editie van MusicFestNW, twee dagen lang concerten bij Portland’s Waterfront. In september geniet je van Contemporary Art tijdens het Time-Basaed Art Festival en van culinaire hoogstandjes tijdens het populaire Feast Portland festival.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.