Winnen: Proefslapen in nieuw hotel op Ibiza

Geen geld voor vakantie? Doe mee aan deze wedstrijd en misschien ga je wel naar Ibiza.

Geen geld voor vakantie? Doe mee aan deze wedstrijd en misschien ga je wel naar Ibiza.

Heb je eigenlijk geen geld om op vakantie te gaan, maar wil je wel graag weg? Dan zou dit wel eens je kans kunnen zijn. Corendon zoekt namelijk proefslapers voor een nieuw hotel op Ibiza. Corendon opent eind juni de deuren van haar eigen Marble Stella Maris hotel op Ibiza; een 4-sterrenresort met een Personal All Inclusive concept. Voordat het hotel echt opengaat zal er eerst nog een grondige inspectie plaatsvinden; in het weekend van 10 tot en met 12 juni a.s. laat Corendon maar 100 proefslapers invliegen.

Corendon founder Atilay Uslu: ‘Voordat we het hotel openstellen voor betalende klanten willen we dat alle facetten van het hotel getest zijn. Van hotelkamer tot zwembaden, de ligbedjes, hapjes en drankjes, de lobby en receptie. En wie kan ons nieuwe hotel nu beter beoordelen dan mijn eigen Corendon klanten? Zij kunnen mij precies vertellen of dat wat wij met ons nieuwe hotel willen bieden ook zo door hen ervaren wordt.’

Programma testweekend
De proefslapers vertrekken op vrijdagmiddag 10 juni met een speciaal gecharterd Corendon toestel richting Ibiza en verblijven 3 dagen en 2 nachten in het hotel. Ze hebben dus alle gelegenheid het hotel en de faciliteiten aan een grondige inspectie te onderwerpen, onder andere met een treasurehunt die Corendon op zaterdag organiseert. Naast het testen is er uiteraard ook gelegenheid om wat van het prachtige en populaire vakantie-eiland te zien. Op de zaterdagavond staat bovendien het grand openingsfeest gepland met optredens van onder andere verschillende DJ’s en cabaretier Najib Amhali. Zondag is er alle ruimte om uit te slapen en te relaxen en zo het ultieme Ibiza gevoel te beleven. Zondagavond worden alle proefslapers weer naar Schiphol teruggevlogen.

Aanmelden
Iedereen die geïnteresseerd is in een weekend proefslapen op Ibiza kan zich tot 29 mei a.s. aanmelden via www.corendon.nl/proefslapen. Op 1 juni a.s. worden de winnaars bekendgemaakt. Deelname is gratis.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.