Reis mee met de Lego-backpacker (11 foto’s)

Het Lego poppetje in China

Het Lego poppetje in China


The Lego Backpacker is een site die het erg goed doet op Instagram. Het account daar heeft tienduizenden volgers. Allemaal mensen die benieuwd zijn naar de avonturen die het Lego-poppetje overal ter wereld beleeft. Het vreemde is dan wel weer dat het aantal volgers op Facebook veel lager (313) is en dat de website waar die pagina dan weer naar verwijst ooit begin 2015 is aangemaakt, maar dat daar nog nooit 1 fatsoenlijk bericht op geplaatst is. Het is ook maar de vraag of het poppetje (en dus de maker) ook echt op al die plaatsen geweest is. Want als je goed naar sommige foto’s kijkt, dan klopt de scherpstelling niet overal. Maar wat geeft het: Dromen van reizen doen we allemaal! Hier onder een selectie van 11 foto’s uit de collectie van de Lego Backpacker.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.