Secret Escapes biedt nu ook goedkope hotels in Azië

Voor het vinden van een betaalbare luxe vakantie in Azië kun je nu ook bij Secret Escapes terecht.

Voor het vinden van een betaalbare luxe vakantie in Azië kun je nu ook bij Secret Escapes terecht. Foto: Secret Escapes.

Plan je een vakantie naar Azië? Dan kun je ook eens zoeken naar accomodaties via Secret Escapes. Het berdrijf gaat uitbreiden in Azië en start met de lancering van websites in Singapore, Hong Kong, Maleisië en Indonesië. De uitbreiding naar Azië is het gevolg van een investering van 60 miljoen dollar in 2015, door Google Ventures en Octopus Ventures en maakt deel uit van Secret Escapes’ internationale groeiplannen. Secret Escapes is het afgelopen jaar begonnen in nieuwe markten zoals Nederland, België, Spanje en Italië en het bedrijf plant verdere uitbreiding in onder andere Noord-Amerika.

Uitbreiding
Sinds de start in 2011 heeft Secret Escapes – dat haar leden exclusieve kortingen tot wel 70 procent biedt op luxe hotels en vakanties – zichzelf op de kaart gezet als succesvolle startup in de luxe reisbranche. Secret Escapes verkocht al meer dan 3,6 miljoen hotelovernachtingen en beschikt over 28 miljoen internationale leden, waarvan 750.000 in Nederland. Secret Escapes heeft sinds 2011 een gemiddelde omzetgroei van 230 procent per jaar met een totale omzet van ruim 650 miljoen dollar.

Alex Saint, CEO van Secret Escapes in Londen: “Azië is lange tijd ons toekomstdoel geweest, dus we zijn erg enthousiast dat we nu kunnen uitbreiden naar Singapore, Hong Kong, Maleisië en Indonesië.”

Betaalbare luxe vakantie
Saint vervolgt: “Wij willen voor consumenten de nummer één-bestemming zijn als het gaat om het oriënteren op betaalbare luxe vakanties en het lijkt erop dat daar in Azië een grote vraag naar is. Met deze uitbreiding gaan we een nieuwe groep Secret Escapers bereiken, gaan we nieuwe samenwerkingen aan met hotels en breiden we ons aanbod in Azië uit voor onze bestaande leden. Er is nog een aantal gebieden in Europa waar we niet actief zijn, dus wij gaan ook de mogelijkheden voor uitbreiding dichter bij huis onderzoeken.”

No Responses

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.