Thalys maakt wifi gratis voor alle treinreizigers

Tijdens je reis met Thalys kun je nu de hele weg gratis op WiFi.

Tijdens je reis met Thalys kun je nu de hele weg gratis op WiFi.

Gratis wifi is altijd fijn, zeker als je aan het reizen bent. Op steeds meer plekken vind je gratis internet. Vanaf nu kan je ook genieten van gratis wifi in elke Thalys-trein. Thalys wil haar reizigers nog beter van dienst zijn en verbetert haar dienstverlening dankzij het Zweedse bedrijf Icomera. Alle treinen maken via een nieuw systeem verbinding met wifi gebaseerd op 3G en 4G. Dit nieuwe systeem biedt een betere bandbreedte waardoor reizigers sneller kunnen surfen. De verbindingssnelheid en het datavolume is voor reizigers in Comfort 1 en Comfort 2 hetzelfde.

Kwaliteit
De 40 MB verbinding met een snelheid van 512 kb per seconde maakt het mogelijk om e-mail te lezen, te surfen en contact te onderhouden via sociale netwerken. “Al bijna 10 jaar lang bieden we wifi aan boord van onze treinen. We zijn altijd bezig met het verbeteren van de kwaliteit van onze dienst. Wifi is onmisbaar voor onze zakelijke reizigers en vakantiegangers. En vanaf nu zorgen we dat iedere reiziger van wifi kan genieten”, vertelt Agnès Ogier, CEO van Thalys.

Verbinding maken
Eenmaal in de trein kun je verbinding maken met het wifi-netwerk ThalysNet. Via ThalysNet kun je een account aanmaken en gebruik maken van de wifi-verbinding.

One Response

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.