Wat vind je van mijn Rolls Royce-koffer?

Rolls Royce koffers. Foto: Rolls Royce

Rolls Royce koffers. Foto: Rolls Royce


Dat automerken naast auto’s allerlei eigen producten hebben, van fietsen, tot petten en blowkarts, is algemeen bekend. Maar dat zoiets ook gedaan wordt door een automerk als Rolls Royce? Die hebben recentelijk een eigen kofferlijn gelanceerd. Voor bijna 29.000 euro mag je je eigenaar noemen van een eigen Rolls Royce-kofferset. En uiteraard zijn het koffers die Roll(s)en. Het is niet zomaar een omgebouwde set van Vuton, maar een eigen ontwerp. Alleen te koop via de dichtstbijzijnde Rolls Royce-dealer. En het is natuurlijk duidelijk: Als je zo’n auto kunt betalen, dan zijn die 29.000 dollar peanuts.

Detail van de koffer. Foto: Rolls Royce

Detail van de koffer. Foto: Rolls Royce

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.