Woodlands Festival 2016: Voor muziekliefhebbers

Gezellige drukte bij het Woodlands Festival.

Gezellige drukte bij het Woodlands Festival.


Woodlands Festival barst lop op zaterdag 28 mei vanaf 11:00 uur. Met maar liefst negen stages is het een uniek festival boven het Noordzee-kanaal. Twee dagen vermaak voor muziekliefhebbers en fijnproevers en niet meer weg te denken na vijf succesvolle edities in de afgelopen jaren.

Op dit moment bouwen vele handen houten bouwwerken en creaties waar Woodlands zo bekend om staat. Het ‘wij gevoel’ begint met de opbouw en wordt in het weekend doorgegeven aan de bezoekers. Alles voor een onvergetelijke ervaring.

Vermaak voor ‘forever young’….
Het hoofdpodium met live muziek wordt aangevuld door een club 40 area, Eclectic stage en de DAF bus. En wie goed zoekt zal dit jaar verrast worden met een verborgen Woodlounge (de hit van vorig jaar).

en ‘young’!
De Kids area biedt plek aan jong en oud met spijkerbroekhangen, suikerspin, springkussen en Singer-songwriter stage. Verder wordt het festivalterein gevuld met een techno stage, Silent Disco, theater, beeldende kunst en stand-up verrassingen.

Vol muziekprogramma
Met een programma dat uit zijn voegen barst is er voor iedere muziekliefhebber aanbod. Op de website is het volledige programma te bewonderen inclusief time-table.

Festival met smaeck
Culinair val je met je neus in de boter omdat het eten – en zelfs de cocktails – biologisch zijn. Ruim 14 pop-up restaurants zorgen voor een – voor een festival – ongekende kwaliteit. Bier en wijnliefhebbers worden verwend met speciaalbieren en zomerliefde wijn. Zelfs de toiletten zijn een beleving omdat de ‘Blote Billen Meisjes’ zorgen dat je goed wordt verzorgd.

Woodlands heeft afgelopen jaren bewezen alles in huis te hebben wat je van een groot festival mag verwachten terwijl het door de bezoekers de afgelopen jaren juist werd ervaren als thuiskomen op een terein met huiskamersfeer.

We gaan nog niet naar huis…
Na de zinderdende zaterdag komt de chillout zondag die gratis te bezoeken is. Deze dag die gevuld is met akoestische muziek, lekker eten en drinken en werd de afgelopen jaren door de bezoekers geroemd om zijn mystieke sfeer.

Woodlands Festival vindt plaats op de IJsbaan van Bergen (oudtburghweg). Bereikbaar met de fiets, auto of met de speciale Woodlands-pendelbus vanaf Alkmaar CS (achterzijde station) die je ook weer veilig terugbrengt. Tickets voor de zaterdag zijn in de voorverkoop (online) met 5 euro korting te koop. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen en worden vermaakt tot 19 uur. Voor de zondag geldt gratis entree. Kijk voor meer informatie op www.woodlandsfestival.nl of op Facebook.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.