De 12 mooiste zomerwandelingen in Nederland

Al wandelend kom je de zomer goed door.

Al wandelend kom je de zomer goed door.

Wandelen is een ideale manier om van een zomerse dag te genieten. Ben je je eigen rondje zat en kan je wel wat inspiratie gebruiken? Dan kan Wandelzoekpagina je helpen. De website geeft suggesties voor zomerwandelingen in elke provincie. De routes variëren van 8 t/m 19 kilometer. Kies voor één van deze twaalf zomerse, waterrijke wandelingen.

Wandelingen
Wandel over het strand en langs de Waddenzee op Terschelling. Struin in de uiterwaarden van Rijn, IJssel of Maas. Laat je verfrissen door Biesbosch, Amstel of Veerse Wateren. Maak een heerlijke, verkoelende wandeling en neem je zwemkleding mee. Zo ontdek je Nederland eens heel anders.

Over Wandelzoekpagina
De site Wandelzoekpagina.nl biedt informatie over wandelen in Nederland. De diversiteit van de wandelingen is groot: zowel natuur-, stads- en GPS-wandelingen en meerdaagse tochten. Wandelzoekpagina.nl biedt meer dan 5.000 wandelingen in Nederland.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.