App die helpt bij het inpakken

Kiest tijd van het jaar, locatie, duur van de reis en nog een paar dingen.

Kiest tijd van het jaar, locatie, duur van de reis en nog een paar dingen.


Natuurlijk, op vakantie gaan is leuk, maar veel mensen worden er ook een beetje nerveus van. Vergeet ik niks? Heb ik nu echt alles in de koffer gedaan wat nodig is voor deze citytrip? Of die met een baby op vakantie gaan; dan heb je helemaal een boel mee te nemen.

Om je rustiger op reis te laten gaan de volgende keer is er nu de gratis app PackPoint. Die maakt voor jou een lijst van dingen gebaseerd op de tijd van het jaar en de bestemming. Je kunt makkelijk de overbodige suggesties er uit swipen en er zelf nog weer zaken aan toevoegen. Op die manier weet je zeker dat je alles mee hebt. PackPoint is hier voor iPhone te downloaden en hier voor Android.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.