Bangkok is hip, hot en happening

Ga naar trendy Bangkok en ontdek de roofbars, restaurants en musea.

Ga naar trendy Bangkok en ontdek de roofbars, restaurants en musea.

Als je op zoek bent naar een bijzondere stedentrip, denk dan eens aan Bangkok. De stad van contrasten heeft zich de laatste jaren ontpopt tot een bruisende wereldstad. Luxe rooftop bars, trendy cafés, hippe winkels, enorme shopping malls en populaire nachtclubs: Bangkok is trendy. Naast de standaard bezoeken aan traditionele tempels en marktjes biedt de Aziatische metropool tal van trendy hotspots en activiteiten. Geniet van een speciale cocktail op het dak van een wolkenkrabber, maak een luxe cruise door de stad, ga shoppen in de hipste wijk van Azië: Thonglor en bezoek een van de vele musea met de nieuwe Muse Pass.

Stijlvolle skybars
Een must-do in Bangkok is het bezoeken van een van de vele rooftop bars. Na een indrukwekkende dag in de stad kom je hier met een cocktail in de hand, een spectaculair uitzicht en deuntjes op de achtergrond helemaal tot rust. De bekendste en meest populaire skybar van Bangkok bevindt zich op het dak van het luxe Lebua Hotel, waar The Hangover Part II zich gedeeltelijk afspeelde. Je geniet hier van het panorama uitzicht over de Thaise hoofdstad terwijl er live Jazz muziek wordt gespeeld. De rooftop bar op het dak van het Banyan Tree-hotel biedt uitzicht op de zonsondergang en het stijlvolle restaurant Blue Sky op dak van het Centara hotel organiseert feesten en Full Moon club nights. Voor degenen die op zoek zijn naar een iets minder chique bar is Cloud 47 de perfecte keuze. Bij deze onontdekte rooftop bar vind je een relaxte, informele sfeer en lage prijzen.

Van shoppen tot cruisen
Het moderne Bangkok is de perfecte winkelstad en enorme shoppingmalls schieten als paddenstoelen uit de grond. Van de populairste winkelketens tot exclusieve boetiekjes; de trendy malls van Bangkok staat daarom ook op het verlanglijstje van menig fashionista. Liever lekker buiten shoppen? Breng dan een bezoek aan de wijk Thonglor in het noorden van de stad. Deze wijk staat sinds kort bekend als een van de hipste wijken van heel Azië met unieke boetiekwinkelts, trendy cafés en gezellige restaurants. Tijdens een bezoek aan Bangkok moet naast shoppen de stad natuurlijk ook ontdekt worden. Een nieuwe manier om dit te doen is vanaf een luxe cruiseschip van Anantara Cruises. Neem plaats in de trendy lounge of op het zonnedek en geniet van het uitzicht over Thaise marktjes en lokale tempels.

Hotspots en de Muse Pass
De Thaise hoofdstad heeft ook tal van leuke hotspots, zoals ROOTS Coffee Roaster voor een kopje koffie, restaurant Le Du voor een culinair diner en de bar Moose voor een drankje. Daarbij leent de stad zich voor een bezoek aan een van de vele musea. De nieuwe Muse Pass biedt gratis toegang tot ruim 40 verschillende musea in de stad en kan verkregen worden via een van de deelnemende musea of bij KTC Touch. Ga bijvoorbeeld naar Museum Siam en kom alles te weten over de geschiedenis van Thailand, of breng een middag door in de Phyia Thai Palace en bewonder het paleis van de toenmalige koninklijke familie.

No Responses

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.