Boek nu je Uber via de Hotels.com app

Via de Hotels.com app kun je nu een Uber taxi naar je hotel regelen.

Via de Hotels.com app kun je nu een Uber taxi naar je hotel regelen.

Als je een hotel boekt dan moet je vaak ook nog vervoer hebben, bijvoorbeeld van het vliegveld of treinstation. Hotels.com is daarom gaan samenwerken met Uber. Via de app kun je nu een Uber taxi boeken om je met één klik direct naar hun hotel te brengen. Gebruikers van de Android versie van de Hotels.com app kunnen in alle landen waar Uber opereert een Uber boeken in één van de 30 verschillende talen.

App
Gebruikers die verblijven in één van de honderdduizenden accommodaties van Hotels.com zien op de eerste dag van hun hotelverblijf een Uber knop verschijnen in de app, zowel op de homepage als bij op de pagina met reserveringen. Als de gebruiker klikt op de knop ‘Rij hierheen met Uber’ wordt hun huidige locatie en het adres van het hotel automatisch ingeladen in de app van Uber. Zo wordt een gemakkelijke en naadloze gebruikservaring gecreëerd. De integratie wordt geleid door applicatieplatform Button.

Dan Craig, Senior Director of Mobile voor het Hotels.com merk licht toe: “Bij Hotels.com zijn we trots op onze vooraanstaande positie op het gebied van mobiele technologische ontwikkelingen in de reisindustrie, dus wij vinden het fantastisch om als eerste online boekingswebsite deze Uber service te bieden. Uber is net als wij een technologische leider in hun vakgebied en samen maken we het nog makkelijker voor reizigers om zonder gedoe hun hotel te bereiken, zodat ze sneller kunnen genieten van hun reis.”

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.