Gratis fietsknooppunten-app voor onderweg

Een app die je aan de hand van fietsknooppunten begeleidt.

Een app die je aan de hand van fietsknooppunten begeleidt.


Het Harderwijkse bedrijf Fietsnetwerk.nl komt met de app ‘Fietsnetwerk, Beleef Fietsen’. In de app worden prachtige routes aangeboden langs fietsknooppunten, inclusief de mooiste afstapmomenten. Er is volgens de producent een groeiende behoefte vanuit de gebruikers van de fietsknooppunten aan meer beleving tijdens het fietsen, waarbij door combinatie van data per gebruiker een op maat gesneden dienstverlening geboden wordt. Fietsnetwerk.nl voorziet in die behoefte door bezienswaardigheden en ondernemers die niet direct aan een knooppuntenroute liggen zichtbaar en bereikbaar te maken. Fietsers kunnen kiezen welke zaken ze interessant vinden en deze toevoegen. De app geeft direct de route naar deze extra afstapmomenten aan.

Fietsknooppunten

De nieuwe app biedt een combinatie tussen routebegeleiding en hoogwaardige content. Door partnerships met diverse belangenorganisaties kan Fietsnetwerk in de app een grote keuze in bezienswaardigheden aanbieden zoals bijvoorbeeld vele forten, kastelen en molens. De app is voorzien van de laatste technologie waardoor het batterij en dataverbruik minimaal is volgens de maker. Daarnaast is de app voorzien van bijvoorbeeld I-beacon technologie waarmee altijd op de juiste plaats en op het juiste moment de juiste informatie kan worden aangeboden aan de gebruikers van de app.

Nederland een echt Fietsland

Dat Nederland bij uitstek een land is om er met de fiets op uit te trekken behoeft geen betoog. Jaarlijks stappen miljoenen mensen uit binnen- en buitenland op de fiets voor een korte of langere recreatieve fietstocht. Per jaar worden bijna 200 miljoen recreatieve fietstochten ondernomen en stappen 670.000 Nederlanders op de fiets voor in totaal 900.000 fietsvakanties. 77% van deze groep maken tijdens hun vakantie gebruik van knooppuntroutes.

De app is hier voor Android en hier voor iPhone te downloaden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.