Hotel met snelste wifi zoeken

Een goede wifi-verbinding kan de belangrijkste reden zijn om voor een bepaald hotel te kiezen. Foto: CC0

Een goede wifi-verbinding kan de belangrijkste reden zijn om voor een bepaald hotel te kiezen. Foto: CC0


Hoeveel hebt u zich de afgelopen jaren al geërgerd aan su-pe-r traag internet tijdens uw verblijf in een hotel of vakantiepark? En dan zijn dat vaak ook nog eens verbindingen waar je als reiziger ook nog eens voor moest betalen om er (beperkte tijd) gebruik van te mogen maken. Op dat gebied wordt het wel tijd voor een revolutie. Een modern mens kan eigenlijk niet meer zonder een goede en onbeperkte wifi-verbinding voor zijn laptop of mobiel.

Gelukkig is daarvoor nu een speciale zoekmachine in het leven geroepen: www.hotelwifitest.com, waarmee je in de plaats van je bestemming kunt zoeken naar het hotel met de snelste wifi-verbinding. Want, afgezien van de prijs, kan dat een duidelijk argument zijn om voor een bepaald onderkomen te kiezen. De bedoeling is dat de daadwerkelijke snelheid van de verbinding door de gebruikers zelf gemeten wordt. Het is dus niet de opgave van het hotel zelf. Het is mogelijk te kiezen tussen gratis- en betaalde verbindingen. Vervolgens komt het ‘snelste hotel’ bovenin te staan.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.