HotelWeek actie: lage prijzen voor luxe hotels in de zomer

Als je nog een goedkoop hotel zoekt voor de zomer dan kun je eens kijken bij HotelSpecials.

Als je nog een goedkoop hotel zoekt voor de zomer dan kun je eens kijken bij HotelSpecials.

Als je hebt gewacht met het boeken van je vakantie tot de lastminute aanbiedingen, dan mag je nu wel eens rond gaan kijken. Zo biedt HotelSpecials ook dit jaar weer de HotelWeek ZomerWeek. Nieuw dit jaar is dat luxe 3-sterrenhotels met een hoge gastenbeoordeling zijn toegevoegd aan het aanbod luxe 4-sterrenhotels en luxe 5-sterrenhotels. Daarnaast is het aanbod van HotelWeek ZomerWeek deze editie enkel te boeken via HotelSpecials. De vaste lage prijs van HotelWeek ZomerWeek is uniek; hotels in België, Nederland, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Tsjechië bieden extreem hoge kortingen voor deze actie in de zomerperiode.

Korting
Door het aanbod 4- en 5-sterrenhotels te verrijken met luxe 3-sterrenhotels met hoge gastenbeoordelingen, hoopt HotelSpecials meer consumenten enthousiast te maken om voor een spotprijs te overnachten in de zomerperiode. Remco Hofstede, CEO BookerZzz: “Wij zijn zeer trots dat we dit jaar een tweede zomereditie kunnen lanceren. We hopen hiermee zoveel mogelijk consumenten een kans te geven om tegen een laag tarief te overnachten in zijn of haar favoriete luxe hotel”.

Actie
In de week van 27 juni 2016 tot en met 3 juli 2016 kunnen consumenten luxe overnachtingen boeken tegen een vaste lage prijs en altijd inclusief ontbijt. 3-sterrenhotels voor € 40,- p.k.p.n. incl. ontbijt; 4-sterrenhotels voor € 50,- p.k.p.n. incl. ontbijt;5-sterrenhotels voor € 70,- p.k.p.n. incl. ontbijt.

Hotels
Tot en met 3 juli 2016 23:59 uur hebben consumenten de tijd om een ontspannen verblijf te boeken in topbestemmingen als Rotterdam, Düsseldorf, Berlijn en Gent. Het aanbod hotels is heel divers deze editie van HotelWeek ZomerWeek. Consumenten hebben de mogelijkheid een hotelovernachting te boeken in steden en in een natuurrijke omgeving. Daarnaast heeft de consument de keuze uit kleine hotels tot grote ketens. Het grote voordeel voor consumenten is de lage prijs en het bij overnachting inbegrepen ontbijt. Hoteliers bieden door het hanteren van deze vaste prijs gedurende HotelWeek ZomerWeek kortingen tot 65%.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.