Italië geliefd bij verliefden

Italië is populair bij geliefden.

Italië is populair bij geliefden.


Italië is een populaire bestemming voor paren die in het buitenland in het huwelijksbootje willen stappen. Dat is de conclusie van een onderzoek naar huwelijken in het buitenland. De meest gekozen regio’s zijn de Toscane, de kust van Amalfi, Venetië, Umbrië en de Italiaanse meren. In 2015 waren het vooral de Britten die voor de liefde vertrouwen op Italië (25%), gevolgd door Amerikanen en Canadezen (15,4%), Russen (9,4%) en Japan (7,8%). Duitse echtparen hadden een aandeel van 1,5%.
Het bruilofttoerisme is een belangrijke bron van inkomsten voor het Zuid-Europese land, het laatste jaar € 400.000.000. Een bedrag dat in de laatste twee jaar bijna werd verdubbeld.
Trouwen “made in Italy” is populair vanwege het natuurschoon, de verscheidenheid van historische en culturele plaatsen en de gewaardeerde gerechten en wijnen. Of het nu in idyllische hotels, oude villa’s, kastelen, romantische wijngaarden of villa’s op ongebruikelijke locaties zijn, voor de belangrijkste dag in het leven is het allemaal geweldig. Ook beroemdheden als Sofia Coppola, George Clooney, Tom Cruise of Petra Ecclestone behoren tot de Italië-fans als het om trouwen gaat.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.