Kamperen in Vechtdal met kinderen


De ANWB blijkt video’s van verschillende Nederlandse campings op YouTube geplaatst te hebben. Die helpen kampeerders wel om een goed beeld te krijgen van wat ze kunnen verwachten als ze er boeken. Bijvoorbeeld deze van camping Beerze Bulten in het Overijsselse Vechtdal. “De rivier de Overijsselse Vecht stroomt aan de noordkant van dit vrijetijdspark. Aan de achterzijde van de camping ligt een groot meer met een zandstrand en avontuurlijke speeltoestellen. Naast de receptie is een groot, gedeeltelijk ondergronds speelparadijs voor kinderen, het Konijnenhol met een theater voor shows en een buffet. Centraal op de camping is een uitgebreid kuuroord, een wellnesscentrum compleet met sauna, stoombad, whirlpool, solarium, beautycenter en een zoutgrot”, aldus de toelichting van de ANWB.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.