KLM en Corendon vormen Sri Lanka-team

Marktkoopman in Sri Lanka. Foto: CC0

Marktkoopman in Sri Lanka. Foto: CC0


KLM en Corendon zijn overeengekomen om twee keer per week stoelcapaciteit naar Colombo, Sri Lanka, in te zetten voor klanten van Corendon. Eind oktober start KLM met rechtstreekse vluchten op Colombo, twee keer per week uitgevoerd met een Boeing 787-9 Dreamliner. Tot nu toe is Colombo vanuit Nederland alleen via een tussenstop te bereiken. Met deze overeenkomst heeft Corendon gedurende het hele jaar gegarandeerde capaciteit bij KLM die zij zal inzetten ten behoeve van de pakketreizenmarkt voor Sri Lanka.

Citaten:
“KLM blijft in haar netwerk investeren om klanten nog meer keuze aan bestemmingen te bieden. Na een record aantal nieuwe bestemmingen met ingang van het zomerseizoen, biedt KLM gedurende het hele winterseizoen de twee nieuwe bestemmingen Colombo en Miami aan “
Harm Kreulen, Directeur KLM Nederland

“Sri Lanka is een perfecte aanvulling op ons aanbod verre bestemmingen. Het leent zich bij uitstek voor een rondreis in combinatie met een strandvakantie, heeft een indrukwekkende natuur, cultuur en prachtige stranden. Door de samenwerking met KLM kunnen we bovendien onze reizigers rechtstreeks naar dit prachtige eiland brengen. Dat maakt deze nieuwste Corendon bestemming uniek! “
Atilay Uslu, van Corendon

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.