Lastminute hulp bij vakantiestress

Een lastminute vakantie voor je gezin boeken kan stressvol zijn, maar dat hoeft niet.

Een lastminute vakantie voor je gezin boeken kan stressvol zijn, maar dat hoeft niet.

De zomervakantie komt steeds dichterbij, maar nog niet iedereen heeft zijn vakantie geregeld. Veel gezinnen zijn er nog niet uit voor de zomervakantie en weer avonden aan het zoeken. De vakantie komt dichtbij, er is nog van alles te doen dus de tijd om ook dit nog ‘even’ te regelen wordt krap. En zo krijgen veel gezinnen last van (opkomende) vakantiestress. Maar dat hoeft niet. Zo kan MrsNomad je gezin helpen bij het vinden van een lastminute vakantie.

Lastminute hulp
De 200 locaties die MrsNomad in de collectie heeft mailen de beschikbaarheid & die deelt zij op pinterest, facebook of als een klant dat wil via de mail. Geen zoektocht maar op datum maar keus uit wat er nog beschikbaar is. Dagelijks komen er nieuwe locaties bij. En heel soms is dat er eentje waar nog volop beschikbaarheid is in juli & augustus. Zo zoekt MrsNomad voor ’t Beach House dat vanaf NU in de collectie zit een testgezin.

Testgezin gezocht
Het weekend van 17 juni zoeken we een testgezin dat zin heeft om een weekend in Egmond te logeren met familie of vrienden (max 8 personen waarvan 5 volwassenen). Met uitzicht op het strand, op loopafstand van de gezellige dorpstraat en met parkeerplaats naast ’t huis. Super sfeervol & uitermate goed verzorgd. De actie start op Facebook & loopt tot 14 juni. Iedereen die laat weten daar te willen logeren en de Facebook pagina liked maakt kans op een weekend in Egmond.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.