Nieuwe fiets- en wandelroutes rond Eibergen

Fietsen en wandelen door de natuur van de Achterhoek.

Fietsen en wandelen door de natuur van de Achterhoek.


Zoals ieder jaar heeft de VVV Eibergen weer een paar nieuwe routes uitgebracht als aanvulling op het uitgebreide assortiment aan fiets- en wandelroutes die het bureau al in eigen beheer heeft.
Mensen vinden het leuk om niet altijd over de knooppunten gevoerd te worden en vinden deze routes een welkome afwisseling omdat ze ook over de leuke, minder “gebaande” paden lopen. Het zijn stuk voor stuk mooie routes voorzien van foto’s en uitgebreide toeristische informatie.

Al deze routes beginnen en eindigen bij de VVV aan de Grotestraat 59 in Eibergen. Zo is er een nieuwe route van 35 km. “Cultuur en natuur” en twee routes van elk van 36 km. waarvan er een naar Duitsland voert, de zogeheten “Twee landenroute” en de andere de “Markvelde tocht, richting Diepenheim en Markvelde. Nieuw is ook de 5 km. lange wandelroute “Bruggenroute Marke Mallem” die over ook over alle nieuwe bruggetjes in Eibergen voert.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.