ANWB biedt uitgebreide vakantiehulp met nieuwe app

In het buitenland is het soms moeilijk te beslissen wat je moet tanken.. De ANWB helpt.

In het buitenland is het soms moeilijk te beslissen wat je moet tanken.. De ANWB helpt.

Niet iedereen denkt eraan om voor vertrek op te zoeken wat je moet tanken in het buitenland. Zo heb ik wel eens in Frankrijk naar huis gebeld omdat ik er niet meer uitkwam. Nu is bellen in het buitenland steeds goedkoper, maar je kan het toch maar beter bij de hand hebben. De ANWB komt je te hulp met hun nieuwe app. In het buitenland zijn dingen namelijk vaak net even anders dan in Nederland. Tanken bijvoorbeeld, of de verkeersregels. Het kan ook lastig zijn om uit te leggen wat je mankeert bij een dokter of apotheek. Daarom komt de ANWB vlak voor de grote vakantie-uittocht met de ANWB Vakantiehulp-app. Deze app biedt een bundeling van de meest gestelde vakantievragen en de meest gezochte informatie op anwb.nl en is ook offline te gebruiken. Vakantiegangers worden hiermee ondersteund in 43 landen binnen Europa.

De ANWB Vakantiehulp-app biedt onder meer:
• Actueel reisnieuws
• Noodknop en locatieweergave voor lokale hulpdiensten en de ANWB Alarmcentrale
• Per land een overzicht van wat er verplicht mee moet in de auto
• Verkeersregels en route-informatie per Europees land
• Taalgids voor pech onderweg of medische situaties
• Juridische tips
• Tips hoe te handelen bij noodgevallen

De app is exclusief en gratis voor leden verkrijgbaar voor Android en iPhone.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.