Reisagent worden (in je vrije tijd) via Trvl.com

De Stonehenge in Engeland.

De Stonehenge in Engeland.


Jochem Wijnands (51) wil met zijn bedrijf Trvl.com na de zomer een nieuw concept lanceren: als variant op de Simplistisch Verbond-kreet ‘Geen gezeik, iedereen rijk’ heeft hij iets bedacht als “Iedereen die Italië goed kent is een reisagent”.

“Ben je een paar keer naar een exotische bestemming op vakantie geweest, sta je voortaan bij vrienden en familie bekend als de ‘expert’ en vragen ze tips voor leuke restaurantjes en hotels. Herkenbaar? Met de start-up TRVL kun je voortaan geld verdienen aan die tips”, zo schreef NRC over het project.

De dienst zou zowel door agenten als reizigers gratis gebruikt kunnen worden. De verdiensten komen binnen door de commissies die betaald worden bij een succesvolle boeking. Een TRVL-agent kan tot 10 procent per boeking verdienen. En Trvl.com houdt zelf ook een klein percentage in. Je kunt je nu al aanmelden via www.trvl.com. Een voorbeeldpagina van een reisagent staat hier.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.