Uitjes voor ouderen met DitIsMijnDag.nl

Een dagje weg kan ook zoiets simpels zijn als naar het strand gaan.

Een dagje weg kan ook zoiets simpels zijn als naar het strand gaan.


Marcel Vos (53) uit Harderwijk is met een nieuw bedrijf begonnen. Met www.ditismijndag.nl verzorgt uit dagtripjes voor bewoners van verzorgingshuizen en eenzame ouderen. Er kan uit bestaande trips gekozen worden, maar het is ook mogelijk iets op maat te regelen. Zo reed hij laatst bijvoorbeeld met een oud-architect langs alle gebouwen die hij in zijn loopbaan had ontworpen.

Iedere keer kunnen er drie tot zes personen mee. Het gaat dan bijvoorbeeld om een rondvaart door de Utrechtse grachten tot een tentoonstelling in het Rijksmuseum of een dag naar de dierentuin. De deelnemers worden gehaald in een busje en voor velen begint dan het uitje al door de gesprekken met elkaar. Initiatiefnemer Vos was manager bij verschillende bedrijven en tien jaar beroepsmilitair. Bij zijn vriendengroep was hij degene die de vakanties organiseert en dat talent komt hem nu van pas. Meer informatie: www.ditismijndag.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.