De Vakantiebieb is weer open op je app

Vakantiebieb 2016.

Vakantiebieb 2016.


De vakantietijd is echt aangebroken als de vakantiebiep-app weer gevuld kan worden met digitale boeken. En of je nu op vakantie gaat of thuis blijft, in de VakantieBieb-app is een leuk en gratis leespakket voor het hele gezin te vinden. Naast jeugdboeken vind je vanaf 1 juli ook boeken voor volwassenen in de app. En heb je de app nog niet op je telefoon of tablet, kijk dan op de site

Kinderen lezen
Kinderen die gedurende de zomervakantie bijna niet lezen, vallen maar liefst 1 tot 2 AVI-niveaus terug in hun leesontwikkeling, blijkt uit onderzoek. Lezen in de zomervakantie is dus belangrijk voor je kind en kan digitaal met de VakantieBieb-app. De app bevat daarom onder andere een leuke selectie leesboeken.

Hier staat een overzicht van alle boeken in de vakantiebieb van de zomer van 2016.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.