Efteling toont sprookjes-slaappark

Impressie van de Boomzicht-themakamers van de Efteling.

Impressie van de Boomzicht-themakamers van de Efteling.


Aan de rand van natuurgebied het Loonsche Land bouwt de Efteling momenteel haar nieuwe vakantiepark met bijzondere accommodaties boven, op en onder de grond. Vanaf vandaag is het mogelijk een boeking te maken voor een verblijf in Vakantiepark Efteling Loonsche Land vanaf juli 2017. De 1.000 bedden die het nieuwe vakantiepark straks biedt, zijn verdeeld over vakantiewoningen, een hotel en themakamers. De Efteling telt na de opening van Vakantiepark Loonsche Land in totaal 3.000 bedden. Met de bouw van het ruim acht hectare grote vakantiepark is 30 miljoen euro gemoeid.

De Boomzichten zijn themakamers hoog in de bomen en worden door middel van houten loopbruggen met elkaar verbonden.

Themakamers

Gasten die behoefte hebben aan de privacy van een eigen accommodatie én het comfort van een hotel, kiezen uit een van de 20 speciale themakamers die buiten het hotel liggen. Deze themakamers zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en staan, voor een extra bijzondere beleving, los in de natuur. De Boomzichten zijn themakamers hoog in de bomen en worden door middel van houten loopbruggen met elkaar verbonden. De themakamers Duinzicht staan in de duinen en beschikken, net als de Waterzicht-themakamers die op palen in het water staan, over een eigen terrasje. Gasten die overnachten in een themakamer schuiven de volgende ochtend voor het ontbijt aan in Restaurant De Proeftuyn in het Loonsche Land Hotel.

Vakantiewoningen

Naast de themakamers staan verspreid over het vakantiepark straks ook 65 vakantiewoningen voor 6 tot 12 personen en het centraal gelegen Loonsche Land Hotel met 75 hotelkamers voor 5 en 6 personen. Overige faciliteiten en meer informatie over de verschillende accommodaties zijn te vinden op efteling.com/loonsche-land.

Restaurant De Proeftuyn

In het vakantiepark, op de begane grond van het Loonsche Land Hotel, introduceert de Efteling een nieuw horecaconcept. Gasten van het nieuwe vakantiepark kunnen straks voor ontbijt, lunch en diner terecht in Restaurant De Proeftuyn. Hier worden ambachtelijke streekproducten bereid en halen de koks de kruiden en groenten uit de eigen moestuin. In het restaurant staat een grote, stoere bar waar gasten aan kunnen borrelen, maar die ook deels dienst doet als receptie. Het restaurant heeft een grote, open keuken en is ingericht met kleurrijk en gevarieerd meubilair. Restaurant De Proeftuyn biedt straks plaats aan 250 personen binnen en op het terras aan nog eens 100 gasten.

Puntsgewijs

  • Vanaf juli 2017 telt Vakantiepark Loonsche Land in totaal 3.000 bedden.
  • Wie niet in het hotel wil overnachten heeft keus uit 3 thema-kamers
  • Op het park staan nog 65 vakantiewoningen tot 12 personen.
  • In Restaurant De Proeftuyn halen koks groenten uit een eigen moestuin.

No Responses

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.