3 Op Reis met roadtrip door Europa

Een roadtrip

Een roadtrip.


Een roadtrip maken door Europa is misschien niet voor iedereen een lang gekoesterde wens (Route66 rijden in de VS is veel vaker gehoord), maar toch biedt dit continent volop mogelijkheden om een ontspannen reis te maken met de auto. Het programma 3 op reis gaat daarvan in de zomer van 2016 het goede voorbeeld geven. Zoals BNN het zelf zegt: “We willen allemaal de mooiste plekken op aarde zien, maar de weg er naartoe is vaak minstens zo leuk!”
In de serie die vanaf zondag 17 juli te zien is op tv ontdekt Evi Hanssen Scandinavië met een camper en scheurt Jan Versteegh op zijn motor door Zuid-Europa, terwijl Nienke de la Rive Box met een camper door Groot-Brittannië trekt en Chris Zegers in een oldtimer door de bergen rijdt. Verder rijdt Gwen van Poorten in een jeep in de buurt van de Middellandse Zee, gaat Geraldine Kemper in een terreinwagen door het ruige landschap van Oost-Europa en Filemon Wesselink wandelt over een Spaans eiland. 3 op reis roadtrip is vanaf zondag 17 juli om 20.20 uur te zien op NPO 3.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.