4 x waterpret in Thailand

Zwemmen met kinderen kan op allerlei plaatsen in Thailand. Foto: CC0/Juan Salamanca/

Zwemmen met kinderen kan op allerlei plaatsen in Thailand. Foto: CC0/Juan Salamanca/


Even afkoelen van de warme, Thaise zomer? Ga naar een waterpretpark! In Thailand vind je er genoeg. Laat je meevoeren in de 335 meter lange “Lazy River” in Splash Jungle in Phuket. Of overwin alle spannende obstakels in het Splashdown Adventure Waterpark in Chon Buri. Je kunt ook alle negen waterglijbanen in het Black Mountain Waterpark in Hua Hin proberen.

In Udon Thani bevindt zich een bijzonder park. Het bestaat namelijk voornamelijk uit water. Nong Prachaksinlapakhom Public Park is eigenlijk een groot meer, waar je relaxed aan de waterkant kunt zitten. Overal langs het water staan felgekleurde bloemen en bomen. Ook vind je er een prachtige brug, een fontein en een speeltuin.

Liever een andere activiteit: Ontdek een andere kant van Bangkok met een avontuurlijke fietstochtBangkok Bike Adventure neemt je mee door een enorme groene oase vol met drijvende markten, oude tempels, bijzondere wilde dieren en nog veel meer. Ontdek Bang Kachao: de verborgen parel, gelegen in het midden van Bangkok. Verreweg de perfecte omgeving om een fietstocht te maken.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.