Caravelair caravans bouwt successeries uit

Het interieur van een van de nieuwe Caravelair modellen.

Het interieur van een van de nieuwe Caravelair modellen.


Franse caravanproducent Caravelair heeft een uitstekend jaar gekend. Met name de nieuwe Antares en Antares Style series zijn met veel enthousiasme ontvangen door het publiek. Ook voor komend seizoen is weer veel nieuws te melden. Het programma bestaat net als vorig seizoen weer uit 3 modelseries. De Antares als basis, gevolgd door de goed uitgeruste Antares Style en als topper de Allegra serie.

Naast vele kleine veranderingen is er een aantal opvallende grotere:

  • De Antares en Antares Style krijgen een buitendecoratie met een gewijzigde kleurstelling. De kleuren blijven in principe gelijk, maar het geheel heeft meer contrast.
  • De Antares serie heeft twee meubilair uitvoeringen. De kinderkamer indelingen hebben een afwijkend “wit” interieur dat beter bij jonge gezinnen past. De uitrusting wijkt niet af van de serie waartoe deze behoort.
  • Het interieur van de Antares Style modellen krijgt “witte” bovenkastdeurtjes. Dit zorgt samen met het hout en chocoladebruin voor een mooi contrast in de caravan.

Eilandbed

De Antares Style serie krijgt een nieuwe indeling: de Antares Style 470. Deze caravan heeft een rondzit aan de achterzijde, een keuken en toiletruimte in het midden en voorin de slaapkamer met een ruim tweepersoons eilandbed.

Het interieur van de Allegra serie krijgt vele detail wijzigingen. De wanden en het dak worden voorzien van styrofoom isolatie (de vloer heeft dit al) en de caravan wordt tevens voorbereid voor een fietsendrager door middel van de standaard Fiamma bevestigingen.

Caravelair houdt ook voor komend seizoen vast aan het nieuwe succesvolle leveringsprogramma dat in het seizoen 2016 is ingevoerd. Hierdoor heeft de consument de keuze uit 3 comfortniveaus: Antares, Antares Style en Allegra.

Zes varianten

De Antares vormt de basis van het geheel, is leverbaar in 6 indelingen en is standaard uitgerust met het nieuwe front en een sportieve achterbumper. Standaard zaken als een kachel, combicassettes, een 85 liter koelkast, een semi vaste watertank, een elektrisch cassette toilet, comfortabele matrassen of de vaste bedden en een polyester dak ontbreken niet.

Tegen meerkosten  is deze serie nog uit te breiden met het Pack Travel, dat daar dan schokbrekers, een AKS 3004 stabilisator en een groot serviceluik van 100 x 40 cm. aan toevoegt.

Warmwaterboiler

Wil men meer comfort, dan kan men kiezen voor de Antares Style die te leveren is in 6 uitvoeringen. De Style-uitrusting omvat polyester zijwanden (dus een complete polyester body), stoffering en opmaak als in de duurdere Allegra, witte bovenkastdeurtjes met verchroomde handgrepen, vier flexibele spotjes onder de bovenkastjes, een AKS 3004 stabilisator, een groot serviceluik, een groot dakluik, schokbrekers, een afvalwatertank en een 5 liter warmwaterboiler.

De meest luxe serie van 2017 is de Allegra serie, bestaande uit 3 indelingen. Praktisch alle luxe uit de twee eerder genoemde series vindt men in de Allegra terug, met extra’s als een 150 liter XL Freeze koelkast, vele spotjes en verlichting en bijvoorbeeld een USB stopcontact voor het opladen van de mobiele telefoon.

Prijzen

De basisserie van Caravelair, de Antares is leverbaar vanaf € 10.995,-. De Antares Style begint bij € 13.795,-. De daarop volgende serie Allegra is geprijsd vanaf € 19.850,-. Caravelair geeft op alle modellen 3 jaar fabrieksgarantie en 5 jaar (7 jaar op de Allegra) garantie op vochtinwerking.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.