Dethleffs-dealer voor Noord-Nederland

Grotere weergave

Rico Recreatie mag zich, naast LMC caravans en Carado campers, ook de vertegenwoordiger van het gerenommeerde merk Dethleffs noemen. En tevens exclusief dealer voor de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.
“Dit is wederom een enorme mijlpaal voor ons bedrijf”, vertelt directeur en eigenaar Richard Blanken van Rico Recreatie, “en ik ben er uiteraard ontzettend trots op dat wij het mooie merk Dethleffs aan ons kunnen binden. De benoeming van Dethleffs is tevens een bekroning voor ons succesvolle concept”. Blanken doelt hiermee op de combinatie van de verhuur- en verkoopactiviteiten van het bedrijf. “De verkoop van campers en caravans zit enorm in de lift. Maar deze vinden bij ons ook gretig aftrek in de verhuur. Er is tevens een grote vraag naar nieuwe kampeermiddelen waar de spreekwoordelijke kop van af is. Aan het einde van het verhuurseizoen worden deze zo goed als nieuwe campers en caravans dus ook met een aantrekkelijke korting verkocht”, aldus Blanken.
Ook Bart Haarman van Dethleffs Nederland is in zijn nopjes met de aanstelling van Rico Recreatie als nieuwe dealer.

Blanken verwacht de eerste nieuwe Dethleffs campers rond september in zijn showroom te Gieten. “Vanaf september lopen de nieuwe 2017 modellen van de band bij de fabriek, wij krijgen onze showmodellen uit deze eerste series geleverd”, aldus Blanken. Meer informatie: RicoRecreatie.nl of CaravanenCamperhuren.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.