Pokémon vangen tijdens PokémonGo dag op de Waarbeek

Misschien kom je tijdens de speciale Pokemon Go avond Pikachu wel tegen op de Waarbeek.

Misschien kom je tijdens de speciale Pokemon Go avond Pikachu wel tegen op de Waarbeek.

Er is dan misschien nog geen Pokémon pretpark, de Pokémon Go app blijft onverminderd populair. Daar moet je als pretpark gebruik van maken. Woensdag 27 juli verandert de Waarbeek in een grote spelarena. Met zoveel mogelijk mensen spelen ze op deze speciale Zomeravond het spel Pokémon Go. Help jij Twekky en Postbode Pelle met het vangen van de Pokémons?

Bekend
De Waarbeek was al bekend bij veel PokémonGo spelers, want op Familiepretpark zit een “Gym” en een “Pokéstop” die garant staan voor veel Pokémon plezier. Tijdens deze hele dag zorgt de Waarbeek ervoor dat op onze Pokéstop een “Lure” geactiveerd is. Dit zorgt ervoor dat er tijdens de hele dag bijzonder veel Pokémons naar de Waarbeek zullen worden gelokt.

Gratis
Tijdens de avond zal het hele park in het teken staan van Pokemon, en op vertoon van de Pokémon app is de entree v.a. 17.00 helemaal gratis!

Hierbij geldt VOL = VOL

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.