Game of Thrones krijgt plek in Iers museum


Na 6 jaar van filmen in Noord-Ierland maakt de tv-serie Game of Thrones nu echt deel uit van de Noord-Ierse landschap en cultuur. Om dit te vieren en de impact van de prijswinnende serie weer te geven heeft Tourism Ireland de hulp ingeroepen van een kunstrestaurateur. Die heeft nu een beroemd schilderij van een Noord-Iers landschap in de Ulster Museum nagemaakt. Het schilderij – ‘Landschap met schapen’ van William Mark Fisher – is ‘bijgewerkt’ om een spel van Thrones® reus en vuurspuwende draak in op te nemen. De ‘gewijzigde’ werk wordt tentoongesteld in het Ulster Museum naast het originele werk. Het blijft daar te zien tot de laatste week van september 2016.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.