Gratis AchterbankBingo ‘Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet’

Een gratis spelletje voor op de achterbank is altijd mooi meegenomen.

Een gratis spelletje voor op de achterbank is altijd mooi meegenomen.

Op de lange saaie snelweg op weg naar vakantie kan het soms wel eens moeilijk zijn om kinderen bezig te houden. Daarom is het aan te raden genoeg vermaak mee te nemen. Om de jongste vakantiegangers op speelse wijze te informeren dat goed zicht in het verkeer heel belangrijk is, heeft Specsavers in samenwerking met de ANWB een speciale – Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet – editie van de Achterbankbingo ontworpen.

AchterbankBingo
Het spel is eenvoudig: kijk onderweg in de auto of je de items op je bingokaart ziet, kruis ze aan of kleur ze in en wie als eerste alles gespot heeft wint het spelletje. Zo worden ook de kleinste bijrijders op de achterbank gestimuleerd om niet alleen goed op te letten in het verkeer, ze hoeven zich nu ook niet langer te vervelen. De Achterbankbingo is gratis af te halen bij Specsavers.

De AchterbankBingo is ook te downloaden op de website van Specsavers en de ANWB.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.