Groningen heeft zijn eigen ‘schatkaart van het Noorden’

In 2016 hield het Groninger Museum een succesvolle expositie over David Bowie. Foto: Elkedagvakantie

In 2016 hield het Groninger Museum een succesvolle expositie over David Bowie. Foto: Elkedagvakantie


Er is een nieuwe Schatkaart van het Noorden beschikbaar. De handige kaart, ter grootte van een creditcard, geeft niet alleen informatie over de belangrijkste publiekstrekkers van Groningen, maar biedt ook nog eens kortingen op de entreeprijs.

Het Groninger Museum, de Martinitoren, Klooster Ter Apel, de vesting Bourtange, de Zeehondencrèche Pieterburen en het Stripmuseum: het zijn slechts een paar van de in totaal 26 toeristische topattracties die zijn opgenomen in de nieuwe Schatkaart van het Noorden. De kaart is aan te vragen via de website, maar het is natuurlijk ook mogelijk om de voordeelpas op te halen bij het Groningse VVV-kantoor op de Grote Markt. Meer informatie: www.schatkaartvanhetnoorden.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.