Hoe spreek je dat woord uit dan?

Controleer de uitspraak van een taal via deze site.

Controleer de uitspraak van een taal via deze site.


Er zijn mensen die van talen houden. Die hun vakantie er op inrichten om bijvoorbeeld Spaans of Italiaans te leren, zoveel ze kunnen in drie weken tijd. Als je die kennis opdoet uit boekjes, dan kan het zijn dat je niet zeker weet of je een woord goed uitspreekt. Ook zijn er nogal wat verschillen per regio als het om bepaalde woorden gaat. De site Forvo kan je dan van dienst zijn. De site bevat een rijke hoeveelheid aan audio-bestanden waardoor je snel weet hoe je iets moet zeggen. Overigens zweren we als redactie van Elkedagvakantie bij de gratis app DuoLingo om op een leuke en snelle manier een andere taal te leren.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.