Kinderen op avontuur in de Dolomieten

In de Dolomieten zijn er activiteiten voor iedereen deze zomer.

In de Dolomieten zijn er activiteiten voor iedereen deze zomer.

Op familievakantie in Val Gardena hoeft niemand zich te vervelen, want iedere dag valt er weer iets nieuws te leren en te ontdekken. De drie dorpjes Ortisei, St. Christina en Selva Gardena vormen het uitgangspunt voor een actieve, ontspannen vakantie. Zo kun je tijdens GEO Caching op jacht gaan naar verborgen schatten, een klimcursus voor beginners volgen of een wandeling afsluiten met een barbecue boven op de berg. Gasten die in een ‘Val Gardena Active’ accommodatie verblijven, kunnen gratis of voor een gereduceerd tarief gebruik maken van alle activiteiten.

Val Gardena Active
Val Gardena Active biedt jong en oud dagelijks tal van activiteiten en mogelijkheden voor een actieve zomervakantie in de bergen. Het wekelijkse aanbod varieert van sportieve tot culturele excursies. Iedere dag staat er een andere activiteit op het speciale ‘Val Gardena Kids Active’-programma’.

Ontdekken
Fietsen op de fietspaden door de stad of ‘offroad’ door de Nederlandse bossen is net iets anders dan mountainbiken in de bergen. In Val Gardena leer je alle vaardigheden en skills. Ben je een echte ranger? Dan bak je je eigen brood boven een kampvuur aan de voet van magische ruïnes in natuurpark Puez Odle. En als echte avonturier ga je natuurlijk op zoek naar verborgen schatten tijdens een GEO Caching speurtocht.

Gezin
Liever alleen met het gezin op pad? Val Gardena Active stelt ook een activiteitenprogramma op maat samen. Met deze individuele programma’s geniet je met het hele gezin van jullie vakantie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.