Leg je vakantie vast voor Corendon

Als je graag wil dat je vakantievideo's meer bekeken worden, dan kun je Corendon Reporter worden.

Als je graag wil dat je vakantievideo’s meer bekeken worden, dan kun je Corendon Reporter worden.

Maak je nu heel graag filmpjes van je vakantie, maar worden ze altijd alleen bekeken door vrienden en familie? Als je op zoek bent naar een wat groter platform dan heeft reisorganisatie Corendon een kans voor je. Ze zijn namelijk op zoek naar reporters die deze zomer de top (bad)plaatsen van de reisorganisatie bezoeken en deze in een korte videofilm willen vastleggen. Corendon roept iedereen op die het leuk vindt om filmpjes te maken en te delen zich aan te melden als Corendon reporter. Zo deel je je reis niet alleen hun reiservaringen met familie, vrienden en kennissen maar met iedereen die van reizen houdt en inspiratie wil opdoen.

‘Wie kan er nu beter een bestemming in beeld brengen dan mijn eigen klanten? Ze komen vaak al jaren in een bepaald land of bepaalde plaats en weten als geen ander wat een bestemming allemaal te bieden heeft. Ik nodig ze dan ook van harte uit hun mooiste reiservaringen in een korte film met ons te delen.’ – Corendon’s Atilay Uslu.

Online reviews
De ervaringen die reizigers online met elkaar delen zijn doorgaans voornamelijk geschreven reviews. En vaak zijn deze alleen gericht op de accommodatie waar men verblijft. De bestemming zelf komt zelden aan bod. Daar wil de reisorganisatie samen met haar klanten verandering in brengen en wel met bewegende beelden. Want één beeld zegt immers vaak al meer dan 1000 woorden.

Meedoen
Iedereen die één van de top 100 (bad)plaatsen van Corendon bezoekt deze zomer kan meedoen. In een filmpje van ongeveer twee minuten moeten de mooiste plekken van de vakantiebestemming aan bod komen en geeft de reporter aan waarom hij/zij voor deze bestemming heeft gekozen, wat zijn/haar favoriete hotspot is en voor welke doelgroep de bestemming interessant is. Filmpjes kunnen tot en met 31 augustus 2016 worden ingestuurd. Per bestemming wordt één winnende film gekozen die een prominente plek op de website van Corendon krijgt, uiteraard met bronvermelding.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.