Nieuw: kies je eigen kleur voor je Kip Caravan

Als je een gele Kip Caravan wilt, dan kun je die krijgen...

Als je een gele Kip Caravan wilt, dan kun je die krijgen…


De enige Nederlandse caravanproducent Kip Caravans heeft haar caravans vernieuwd. De Kip Kompakt en de Kip Vision zijn zowel van binnen als van buiten in een nieuw attractief jasje gestoken. De vernieuwde modellen worden op de Caravan Salon in Düsseldorf van 26 augustus tot en met 4 september 2016 gepresenteerd op stand 12B66.

De afdeling productontwikkeling van Kip Caravans heeft het afgelopen jaar op volle toeren gedraaid. Om mee te gaan met het moderne tijdperk is er besloten om het interieur en het exterieur van de hefdak caravans aan te pakken. Met de vernieuwing blijven zowel de kwaliteit als het gebruiksgemak waar de Kip caravans bekend om staan behouden.

Niet meer wit

Met de nieuwe mogelijkheden voor het exterieur neemt Kip afscheid van het tijdperk met enkel traditionele witte caravans. Kip biedt de consument de mogelijkheid om een caravan in iedere wenselijke kleur te verkrijgen. Het bouwen van de caravans is handwerk, het maakt iedere Kip caravan uniek. Om de caravan nog unieker te maken biedt Kip de mogelijkheid om een eigen print of foto op de caravan te plaatsen.

Lichte tinten

Niet alleen het exterieur is eigentijds gemaakt, ook het interieur is gemoderniseerd. De traditionele houten meubelen hebben plaats gemaakt voor een neutrale inrichting met lichte en natuurlijk tinten. Het vormt een oase van rust en biedt de kampeerder de mogelijkheid om de caravan naar eigen smaak in te richten met behulp van accessoires. Meer informatie op www.kipshelter.nl en www.kipcaravans.nl

Kip komt in 2016 met twee nieuwe modellen.

Kip komt in 2016 met twee nieuwe modellen.

0

One Response

  1. Liesbeth

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.