Slagharen heeft een nieuwe (stieren) attractie

De vernieuwde attractie bij Slagharen.

De vernieuwde attractie bij Slagharen.


Attractie- & Vakantiepark Slagharen heeft op feestelijke wijze de attractie El Torito heropend. Afgelopen maanden is er hard gewerkt om de voormalige Octopus om te bouwen met een nieuw thema dat in lijn ligt met het Wilde Westen. Tevens is de attractie op het gebied van techniek volledig gereviseerd.

Van vis naar stier

De ronddraaiende attractie de Octopus heeft een complete transformatie ondergaan. Na 43 jaar is er afscheid genomen van de vissen en kunnen de bezoekers in een doldwaze stier stappen. Tegelijkertijd is ook de achterwand van de attractie aangepast. Geïnspireerd op het Bryce Canyon National Park is een bergachtig landschap gecreëerd. “Met deze transformatie komen we weer een stap dichterbij het Wilde Westen-gevoel”, aldus algemeen directeur Wouter Dekkers.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.