Speciaal activiteitenprogramma voor vrouwen in Val Gardena

Val Gardena biedt een activiteitenprogramma speciaal voor vrouwen.

Val Gardena biedt een activiteitenprogramma speciaal voor vrouwen.

Het zijn niet alleen de mannen die met hun vrienden op een actieve vakantie gaan, ook vrouwen willen wel eens wat actie op vakantie. Met het ‘Just for Her’-programma organiseert Val Gardena deze zomer allerlei activiteiten speciaal voor vrouwen. Val Gardena, gelegen in Noord-Italië in het hart van de Dolomieten, biedt tal van mogelijkheden voor een actieve vakantie met zus, moeder, dochter, tante of vriendin. Van kruiden-wandelingen en e-bike tours met een ePowered ontbijt tot kookcursussen op de boerderij. Gasten die in een Val Gardena Active accommodatie verblijven, kunnen gratis of voor een gereduceerd tarief gebruik maken van alle activiteiten.

Samen met zus, moeder of vriendin op pad
Wie meer wil weten over de lokale specialiteiten uit de meest culinaire regio van de Dolomieten, maakt een ‘Herbal walk’ met een gids die alles vertelt over wilde kruiden en medicinale planten in combinatie met een proeverij. Altijd al willen weten hoe je de lekkerste verse pasta maakt? Boerin Anna leert je dit typisch Italiaanse gerecht te bereiden. Of start de dag vroeg met een e-bike tour. Onderweg word je getrakteerd op een ePowered ontbijt waarna de fietstocht door de prachtige vallei wordt vervolgd. Vakantiegangers die ’s ochtends rustig willen opstarten, nemen deel aan een yoga-stretch-sessie.

Liever alleen op pad? Val Gardena Active stelt ook een activiteitenprogramma op maat samen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.