Vier de zomer op DÂK in Rotterdam

Zin in een feestje deze zomer? Ga dan naar Rotterdam.

Zin in een feestje deze zomer? Ga dan naar Rotterdam.

Als je naar buiten kijkt lijkt het er nog niet echt op, maar het is echt zomer. En dat is in Nederland best te vieren. Van 22 juli tot en met 14 augustus kan heel Rotterdam DÂK weer op. Ook dit jaar verrijst het pop-up stadspark om de hoek van de Witte de Withstraat op APCOA Parking Westblaak. DÂK is de plek bij uitstek om de Rotterdamse zomer te vieren, met live optredens, salsa, Rotterdamse DJ’s, film en sport.

Pop-up stadspark
In 2014 maakte Rotterdam voor het eerst kennis met DÂK: Een zomers pop-up stadspark waar je de invloed van wereldsteden als New York, Berlijn en Barcelona kunt proeven, maar
dan oer-Rotterdams. Op DÂK geniet van je (live) muziek uit alle windstreken, drink je buckets met biertjes en zomerse frozen margarita’s, staan de tafeltennis en de hoepels klaar voor een gezond portie lichaamsbeweging en grill je je eigen eten op barbecues die iedere dag vanaf 17.00 roodgloeiend klaar staan. En dat alles op de 16e etage van Europa ́s groenste parkeergarage, APCOA Parking Westblaak.

Rotterdams Finest
Drie weken lang is er iedere dag bij droog weer op DÂK iets nieuws te beleven. Maandag Movienight in samenwerking met Kino en Kriterion. Op woensdagen Sportdâk, met Vroes Trefbal, Rond de tafel of skaten met Pooligans. Zaterdagavond wegzwijmelen bij muzikanten van over de hele wereld en overdag shoppen op hoog niveau op de Swan Market. Om de week echt goed af te sluiten met Rotterdams succesvolste feestjes als Yardbird, Discoflamingo en Losgeld, maar ook een van Nederlands bekendste platenlabels Top Notch komt dit jaar voor het eerst DÂK op.

Social BBQ: Meet by Meat
Ook dit jaar kan iedereen zijn eigen vlees roosteren op één van de grote barbecues. Hier kun je zij aan zij met vrienden –en volslagen vreemden- naar hartelust je eten bereiden. In dit op DÂK gelanceerde concept mogen bezoekers hun eigen eten meenemen, maar is er ook een heerlijk BBQ pakket te koop, met zorg samengesteld vol lokale producten.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.