Wishlist: Wandelen in Wales

Wandelen in Wales. Foto: CC0

Wandelen in Wales. Foto: CC0


Het Pembrokeshire Coast National Park is klaar om ontdekt te worden. De kustlijn van het graafschap omvat internationaal belangrijke broedplaatsen voor zeevogels en talloze baaien en zandstranden. Pembrokeshires roemrijke en dominerende Coastal National Park, beter bekend als Pembrokeshire Coast National Park is de thuisplaats van het bijna 300 kilometer lange wandelpad het Pembrokeshire Coast Path.

Een groep lokale wandelaars heeft Step Outside opgericht en twee pakketten samengesteld om bezoekers meer vertrouwen te geven in de natuur. Zo zijn er sessies om benodigde vaardigheden te leren zoals Nordic walking, route planning, bewustwording van de fauna, navigatie en natuurfotografie. Er zijn ook wandelingen in het gebied, begeleid door een gids. Meer informatie is te vinden op de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.