Designhostel generator opent in Stockholm

Het interieur van het nieuwe hotel in Stockholm.

Het interieur van het nieuwe hotel in Stockholm.


Designhostelketen Generator opende deze zomer de deuren in Stockholm. De populaire citytrip-bestemming was een logische stap voor Generator. Gelegen dichtbij het centrum in de bloeiende ‘technologie hub’ op Torsgatan 10, biedt Generator 796 bedden in 233 kamers, een restaurant, bar en ‘inspirerende sociale ruimtes’.

Volgens de “Generator spirit” biedt ook de Stockholm vestiging ‘indrukwekkende sociale ruimtes waar food, art, muziek en design samenkomen, in samenwerking met lokale artiesten en kunstenaars’. Het Café en de Bar zijn iedere dag geopend voor ontbijt, brunch, lunch en diner met een menu van lokaal gevestigd kooktalent David Gard
First Floor is een chill-out lounge om te ontspannen of om te werken; met flexibele werkplekken met stroompunten en Wi-Fi. Het Restaurant opent later dit jaar en gaat internationale streetfood dishes serveren met een Scandinavische touch.

24 uur open
De lobby heeft een eigenzinnige kleurstelling met oversized hanglampen en is dag en nacht geopend voor gasten.
Generator Stockholm heeft een studio-appartement met uitzicht op Stockholm, met een eigen keuken woonkamer en TV.

Design is net als bij alle andere Generator vestigingen de leidraad van het hostel. Onder leiding van het Canadese bedrijf DesignAgency is het pand voorzien van micro-chique kamers, lokale flair en dynamische ruimtes die de esthetiek en cultuur van de stad weerspiegelen.

Toekomstige openingen
Nog op de planning staan de opening van Generator Rome (najaar 2016) en Miami (zomer 2017).

Praktische informatie
Generator Stockholm
Torsgatan 10
111 23 Stockholm, Zweden

Generator Stockholm biedt suites, premium private (twin en double) kamers en gedeelde kamers (vier tot zes personen). Alle kamers zijn voorzien van en-suite badkamers
Prijs kamer: vanaf €80
Prijs bedden: vanaf €30

Over Generator
Generator is een award-winning designhostelketen met vestigingen in de metropolen van Europa; onder andere Londen, Berlijn Parijs en vanaf 16 maart 2016 ook in Amsterdam. Generator biedt reizigers unieke slaapplekken waarbij design altijd de leidraad is voor een betaalbare prijs. Inmiddels heeft Generator 6000 bedden verspreid over 8 landen en brengt hiermee het woord hostel naar een hoger niveau. De sociale ruimtes, bars en restaurants in Generator zijn lokale hotspots welke tot laat geopend zijn voor de gasten. Voor meer informatie, zie www.generatorhostels.com en facebook.com/generatorhostels.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.