Maak de beste vakantiegerechten ook thuis

Vakantiegerechten kun je ook gewoon in je eigen keuken maken.

Vakantiegerechten kun je ook gewoon in je eigen keuken maken.

Veel van die fijne vakantieherinneringen zijn gemaakt aan een eettafel of in een café met lekker eten en drinken. Eenmaal thuis is het vakantiegevoel soms een beetje te snel weg, maar met een avondje gezellig tafelen kun je het wat langer laten duren. Dus wil je weer even terug zijn in Amerika en een echte Amerikaanse Milkshake maken? Of wil je thuis Siciliaanse arancini bereiden? Lonely Planet legt in twee nieuwe boeken uit waar je de heerlijkste drankjes en het meest authentieke streetfood kunt vinden en hoe je ze zelf kunt maken.

Beste streetfood
Lonely Planet Beste streetfood ter wereld‘ brengt de lekkerste streetfoodsmaken van over de hele wereld naar je eigen keuken. Het hart van een (nationale) keuken en de cultuur daarvan vind je op straat: van tacokarretjes en noodlebarretjes tot straatmarkten en gelateria’s. Lonely Planet geeft 100 authentieke recepten voor de lekkerste streetfoodgerechten, zodat je de smaken van je vakantiebestemming thuis kunt ervaren.

Beste drankjes
Lonely Planey Beste drankjes ter wereld‘ brengt de lekkerste drankjes van over de hele wereld naar je eigen huis. Geniet thuis van de internationale cocktails, drankjes en sapjes die Lonely Planet voor je heeft verzameld. Van een verfrissende Mexicaanse Michelada, een opwekkende Peruaanse Pisco Sour tot een verwarmende Indiase chai. Met meer dan 60 recepten van over de hele wereld is er altijd wel een waar je je dorst mee kunt lessen.

Prijs per stuk: € 12,50.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.