In Oostenrijk werken ze nu al voor de wintersport


Terwijl iedereen nog in de zomer-vibe zit, zijn ze in Ischgl druk met de voorbereidingen voor komend winterseizoen. Winter 2016-2017 in Paznaun-Ischgl ziet er veelbelovend uit. Het skigebied heeft een make-over gekregen. Zo is er een nieuwe lift, navigeer je makkelijker over de piste met nieuwe routeborden, kunnen er nieuwe routes geskied worden en ga je vliegend over het skigebied met de nieuwste attractie SkyFly. Kortom: Ischgl maakt zich op voor een geslaagde winter.

SkyFly: vliegend over het skigebied
Ischgl zoekt de adrenaline op met de nieuwe attractie SkyFly. Een 2 kilometer lange zipline waarmee je met een snelheid van 84 kilometer per uur, op een hoogte van 50 meter, een hoogteverschil van 307 meter overbrugt. De zipline loopt van het tussenstation van de Silvrettabahn A1 tot het dakterras van het dalstation van de 3-S Pardatschgratbahn A3.

Van Idalp naar Filmjoch
De oude vierpersoons-stoeltjeslift van de Idalp naar de Filmjoch is vervangen door een moderne achtpersoons-stoeltjeslift. Het bergstation van de lift is overdekt waardoor de wintersporters comfortabel kunnen uitstappen, ongeacht de weercondities.

Moderne bewegwijzering
De routeborden op de pistes zijn door het gehele gebied vervangen. Tevens zullen er 100 extra borden worden geplaatst, waardoor wintersporters zich nog beter door het gebied navigeren.

Optimalisatie besneeuwing
Veertig nieuwe sneeuwkanonnen, met de nieuwste technologie zorgen voor een optimale besneeuwing van de pistes.

Smuggler’s Run
Tussen Ischgl (Oostenrijk) en Samnaun (Zwitserland) loopt de bekende smokkelroute. Vanaf komend winterseizoen kunnen wintersporters drie nieuwe skiroutes van de Smuggler’s Run verkennen:

Smuggler’s Run Gold: 35,7 km van piste, 6.463 meter hoogteverschil
Smuggler’s Run Silver: 24.7 km van piste, 4.745 meter hoogteverschil
Smuggler’s Run Brons: 19.8 km van piste, 4.261 meter hoogteverschil

De Smuggler’s Run goud en zilver zijn alleen voor gevorderde skiërs. De bronzen run is een blauwe piste.

Voor meer informatie over het nieuwe winterseizoen: www.ischgl.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.