Speciale aanbiedingen voor vrouwelijke reizigers in Thailand

Vrouwelijke reizigers kunnen gebruik maken van veel speciale acties in augustus.

Vrouwelijke reizigers kunnen gebruik maken van veel speciale acties in augustus.

Vrouwen die in augustus op reis naar Thailand gaan hebben geluk. Vrouwelijke reizigers worden deze maand namelijk volledig in de watten gelegd: Van tropische stranden en luxe spa’s met beauty behandelingen tot tal van activiteiten met speciale kortingen. Dat juist deze maand gemarkeerd is als ‘maand voor de vrouwelijke reiziger’ is niet voor niets: op 12 augustus viert het land de verjaardag van Koningin Sirikit. Het Thais Verkeersbureau lanceert een speciale campagne om te laten zien dat Thailand de ultieme ladies – only bestemming is.

Beautyland Thailand
Thailand is met haar tropische stranden resorts en spa’s met traditionele Thaise massages, body scrubs en gezichtsbehandelingen al een goede bestemming voor vrouwen. Tegenwoordig gaan die beautybehandelingen nog verder: bij tal van Thaise klinieken worden laserbehandelingen, haartransplantaties en botox aangeboden. Ook staan de tandartsen in Thailand goed bekend en kun je het land verlaten met een heuse ‘Siamese smile’. Uiteraard is een ‘make-over’ ook mogelijk door een bezoek aan een van de vele beautysalons die het land rijk is. Voor een nieuwe coupe zijn er kapsalons en voor een manicure bezoek je de nail bar.

Speciaal aanbod voor vrouwen
Naast het huidige aanbod zijn er tal van speciale activiteiten en aanbiedingen speciaal voor vrouwelijke reizigers. Zo bieden geselecteerde kledingwinkels extra kortingen, zijn er speciale detox programma’s in de spa’s en bieden resorts de ultieme yoga ervaring. Liever actief bezig zijn? Thailand is een golfparadijs bij uitstek en biedt ruime keuze uit vele banen, aangelegd in tropische weelde. Stoere meiden die het aandurven zijn meer dan welkom bij een van de vele boksscholen in het land voor een uitdagende muay thai work-out met een personal trainer. Ook aan de meer reislustige vrouwen die op zoek zijn naar een unieke ervaring is gedacht met speciale kortingen op bijzondere accommodaties in het hele land. Groepen vrienden of families en solo reizigers, er is voor iedereen een speciaal aanbod voor een onvergetelijk bezoek aan Thailand.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.