Speciale veldfles voor kinderen

Kinder drinkbekers met aantrekkelijker tekeningen.

Kinder drinkbekers met aantrekkelijker tekeningen.


Ga je op kamp? Op uitstap? Of gewoon naar school? De limited edition drinkflessen van Klean Kanteen maken drinken onderweg voor kinderen – volgens eigen zeggen – leuker. Het drinkflessenmerk sloeg de handen in elkaar met Emma Thyssen, illustrator van onder andere kinderboeken. Zij voorziet een aantal Kid Kanteen modellen van een leuke, abstracte kindertekening.

Je kan voortaan ook kiezen tussen een helderwitte Kid Kanteen Sippy drinkfles (12oz – 355 ml) met een kat, beer of konijn of Kid Kanteen Sport drinkfles (18oz – 532 ml) met een dorstig meisje, jongen of konijn. Bovendien krijg je er bij deze kidsflesjes een extra loopcap bij. De Kid Kanteen Sippy drinkfles is ontworpen voor kleine handjes. Ze wordt geleverd met een polypropylenen beschermdop en is voorzien van een handige lus, waardoor je hem makkelijk kan vasthouden en aan een rugzak of kinderwagen kan bevestigen. Een veilige drinkfles, ideaal om met de kinderen op pad of avontuur te gaan. De Kid Kanteen Sport drinkfles is voorzien van een sport cap, voor de iets grotere kindjes.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.